Case pasive A+

consum energetic aproape zero

Viitorul în domeniul construcțiilor

Sistemele de construcție Thermo Block asigură și garantează un consum energetic aproape zero, ceea ce înseamnă că imobilul dvs. va fi prietenos și cu mediul, dar și cu economiile dvs. pe termen lung, prin eficiența cu care aceste sisteme de construcții case Pasive și case A+ reușesc să mențină căldura în interior.

Casele A+ și casele Pasive sunt acele case care folosesc foarte puțin sau deloc surse de energie care dăunează mediului înconjurător. Sistemele Thermo Block vă  aduc următoarele beneficii:

  • Economisire de până la 60-70% din costurile de energie
  • Nu necesită izolări termice ulterioare
  • Construcțiile se execută rapid și curat
  • Fără condens și fără mucegai
  • Oferă un spațiu utilizabil mai mare, datorită pereților mai subțiri
  • Structură masivă, legături tip LEGO

Vezi produsele noastre

Neopor F 2400 (EPS)

Materialul de bază din care este realizat sistemul de construcții eficient energetic Thermo Block este polistirenul expandat de tip Neopor F 2400 (EPS), care provine de la firma germană BASF. Caracterul principal al EPS este conductivitatea termică (W/m2K). Cu cât este mai mică această valoare, cu atât eficiența termică este mai bună. Toate acestea se bazează pe aerul existent în celule închise, care nu scapă ulterior, asta însemnând că izolarea termică oferită de sistemele Thermo Block se menține în timp.

Neutre din punct de vedere chimic

Elementele sistemului de construcții Thermo Block sunt neutre din punct de vedere chimic, nu conțin materiale cu efecte negative asupra mediului înconjurător, sunt BIOneutre, ceea ce înseamnă că nu poluează natura.

Consultanță gratuită

Investitorii inteligenți și familiile moderne optează pentru un viitor curat și eficient, optează pentru case eficiente energetic A+ construite cu sistemul Thermo Block. În plus, echipa Thermo Block vă oferă consultanță gratuită în calcularea necesarului de material, cât și pentru asamblare, direct la fața locului.

Să gândim responsabil

Acum, mai mult ca niciodată este bine să gândim responsabil viitorul construcțiilor noastre. Sistemul Thermo Block asigură un consum energetic aproape de zero, obținut doar în urma construcției propriu-zise, fără implementarea altor sisteme energetice suplimentare. Construcțiile se finalizează mai repede, pereții casei sunt mai subțiri, și nu se impune o izolare suplimentară.

Case pasive A+