Suntem partenerul dvs. în construcții, cu sisteme de construcții eficiente energetic, pentru case A+ și case Pasive

DESPRE NOI

Prezenți pe piața din România începând cu anul 2005, vă punem la dispoziție sisteme de construcții Thermo Block cu exclusivitate în România, la cele mai bune prețuri, venind în ajutorul dvs. cu consultanță gratuită în optimizarea necesarului de material de construcție Thermo Block, cât și pentru asamblarea elementelor din sistemul Thermo Block, direct la fața locului.

Casele Pasive și casele A+ reprezintă prezentul și viitorul construcțiilor, fiind ridicate din materiale cu eficiență energetică zero, sau aproape de zero. Elementele ce compun sistemul Thermo Block sunt foarte ușor de asamblat, folosind un sistem tip LEGO de implementare, în interiorul cărora se toarnă beton.

Echipa Thermo Block vă oferă consultanță gratuită atât pentru calcularea necesarului de material, cât și pentru asamblare, direct la locul construcției.

Contactează-ne acum

SISTEM ENERGETIC EFICIENT PENTRU CASE A+ ȘI CASE PASIVE

Casele Pasive și casele A+ sunt cele mai bune opțiuni

În baza ordinului guvernamental de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, aprobat prin Ordinul Ministrului transporturilor, construcțiilor și turismului nr. 2.005/2005, care a intrat în vigoare cu data de 21.04.2015 spune că începând cu anul 2018, nu se mai permite ridicarea de construcții administrative în România, care să depășească nivelul de emisii de CO2 impus pentru sistemele de încălzire, iar începând cu anul 2020, aceste norme vor fi impuse și construcțiilor private. Asta înseamnă că toate construcțiile vor urma modelul caselor Pasive și A+. Numeroase publicații abordează deja importanța acestui subiect. Află mai mult.

Firma noastră se angajează să ofere un sistem energetic eficient pentru case A+ și case Pasive, care are un conținut tehnic ridicat în conformitate cu toate nevoile de pe piața construcțiilor. Solicită oferta noastră

Casele Pasive și casele A+ sunt cele mai bune opțiuni atunci când vine vorba de orice clădire. Produsele Thermo Block sunt neutre din punct de vedere chimic și nu au efecte negative asupra mediului înconjurător. În plus, față de alte materiale de construcții destinate caselor Pasive și caselor A+, sistemul Thermo Block permite o construcții fără punți termice și, față de alte materiale destinate construcției de case Pasive și A+, sistemul Thermo Block este foarte rezistent la fenomene naturale precum cutremur, vânt puternic, furtuni și așa mai departe, datorită miezului de beton turnat în interiorul elementelor.

Poză infra-roșu

Eficiența termică

Poza comparativa casa clasica vs casa pasiva
Ne arată pierderile termice a unei construcții obișnuite
Casă construită în sistem Thermo Block fără punți termice

Rezistența în cazul mișcărilor seismice

Rezistență laterală maximă

Împreună construim responsabil

Totodată, sistemul Thermo Block ajută economiile pe termen lung, căci asigură o izolare cu consum energetic aproape de zero.

100 de proiecte finalizate

Sistemele de construcție pentru case Pasive și case A+ Thermo Block au fost utilizate cu succes în peste 100 de proiecte finalizate, care se bucură acum de toate avantajele pe care produsele Thermo Block le oferă.

Despre noi